Kriptograf 22. Soru Ekstra ipuçu yayınlandı

Kriptograf 22. Soru Ekstra ipuçu yayınlandı

Kriptograf 22. Soru İpuçları nedir?

Kriptograf sana tek bir soru soracak. Sorunun cevabını ilk bilen sen ol, ödülü sen kazan. Gerçek soru, gerçek para. Kriptograf soruyu video ipuçları şeklinde soruyor. Cevabı bulabilmen için en azından ilk 4 ipucunu izlemen gerekecek. Kriptograf’a katılım ücretsizdir. Sorunun cevabını yanlış verirsen, dilediğin zaman Ekstra Cevap Hakkı satın alabilirsin. Ayrıca, ilerleyen günlerde Ekstra İpuçları da yayınlanacak. Bunları sakın kaçırma, çünkü her yeni ipucu seni cevaba daha da yaklaştıracak. Türkiye’nin ilk video ipuçları üzerine kurulmuş bilgi yarışmasını hemen indir, sen de bu müthiş deneyime katıl. Unutma, cevabı yazarken yazım hatası yapmaman gerekiyor.

Kriptograf 22. Soru İpucuları

1. O BİR ŞAMPİYON.

2. BAŞKA BİR AİLE ONU EVLATLIK EDİNMİŞTİR.

3. BÜYÜK TİCARİ YATIRIMLARDA BULUNMUŞ.

4.  Başarıları ile ulusal bir simgeye dönüşmüştür. Bu Kişinin Adını ve soyadını eksiksiz bir şekilde yazınız.

Cevabı: Kim Sin-Rak(Kim Sin Rak ve Mitsuhiro Momota )

VİDEO;

 

Kriptograf Uygulamayı İndirmek için:

Kriptograf Hakkında

Kriptograf’ın bilim, tarih, gizem dolu dünyasına hoş geldin!

Kriptograf sana tek bir soru soracak. Sorunun cevabını ilk bulan sen ol, ödülü sen kazan. Gerçek soru, gerçek para. Kriptograf soruyu video ipuçları şeklinde soruyor. Cevabı bulmak için en azından ilk 4 ipucunu izlemen gerekecek. Kriptograf’a katılım ücretsizdir. Sorunun cevabını yanlış verirsen, dilediğin zaman ekstra cevap hakkı satın alabilirsin.

Ayrıca, ilerleyen günlerde, ekstra ipuçları da yayınlanacak. Bunları sakın kaçırma, çünkü her yeni ipucu seni cevaba daha da yaklaştıracak.

Türkiye’nin ilk video ipuçları üzerine kurulmuş bilgi yarışmasını hemen indir, sen de bu müthiş deneyime katıl. Unutma, cevabı yazarken yazım hatası yapmaman gerekiyor.

Kriptografi nedir?

Kriptoloji ilkeleri, günümüz geliştirilmesi ve kullanılması kriptografi olarak adlandırılır ve kırma kodlarına kriptanaliz adı verilir. Gizli belgeleri korumak için şifreleme yüzyıllar boyunca kullanılmıştır. Örneğin, Julius Caesar, bölgedeki generallerine yönelik mesajları şifrelemek için basit bir alfabetik şifre kullandı. Generalleri, mesajların şifresini çözmek için gereken şifre anahtarı hakkında bilgiye sahipti.

Günümüzün şifreleme yöntemleri, güvenli iletişim sağlamak için pek çok farklı yoldan kullanılmaktadır. Kriptoloji ile veri gizliliği sağlanır.

Sayfamızda yayınlanan yorumlar, yorum sahiplerinin sorumluluğundadır. Kaldırılmasını istediğiniz yorumlar için [email protected] adresine mail atmanız yeterlidir.