iOS 14.7 RC yayımlandı! Neler geliyor?

iOS 14.7 RC yayımlandı! Neler geliyor?

Apple’ın MagSafe şarj paketlerini satışa çıkarmasının ardından ürünün yazılımsal ayağı iOS 14.7 RC çıktı. Hatırlarsanız Apple yakın zamanda çıkmaya yakın beta sürümlerini “Golden master (GM)” yerine “Release Candidate (RC)” olarak adlandırmaya başlamıştı. Bu bağlamda güncelleme iOS 14.7 RC olarak adlandırıldı ve yayımlandı.

iOS 14.7 RC neleri getiriyor?

Bu güncellemenin en önemli içeriği, gayriresmi adı MagSafe şarj paketi olan ürüne yazılımsal destek sağlamasıdır. Zaten güncellemenin RC olmaktan çıkıp herkes için açık hale geldiği hafta, MagSafe için verilen ilk siparişler ulaştırılmış olacak. Eğer siz de bu ürünü alanlardansanız iOS 14.7 tam olarak çıktığında güncelleme yapmayı unutmayın.

iOS 14.7 RC
iOS

iOS 14.7 RC güncellemesi ile gelen tüm yenilikler şu şekilde:

  • iPhone 12 serisi için MagSafe Battery Pack desteği geldi.
  • Apple Card Aile planında diğer hesaplara harcama limiti konulabilecek.
  • Homepod cihazlara zamanlayıcı eklenmesi için yazılımsal destek geldi.
  • Hava Durumu uygulamasında hava kalitesi de gösterilmeye başlandı. Şu an yalnızca Kanada, Fransa, İtalya, Hollanda, Güney Kore ve İspanya için mevcut.
  • Podcastler uygulamasında kullanıcıya takip ettiği ve etmediği yayınların ana sayfada gösterilmesi için seçenek sunulmaya başlandı.

Güncelleme şu anda geliştiriciler ve açık beta kullanıcıları tarafından yüklenebilir durumda. Cihazınızın ayarlarındaki sistem güncellemeleri bölümüne giderek güncellemeyi cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Daha önceki güncellemelerde de olabildiği gibi, bu güncelleme hemen cihazınızda gösterilmeyebilir. Eğer bu sorunu yaşarsanız birkaç dakika bekledikten sonra tekrar kontrol edin.

Kaynak:https://shiftdelete.net/ios-14-7-rc-cikti-neler-geliyor